Windows applicatie ontwikkeling

Wij ontwikkelen Windows applicaties op maatWindows applicatie op maat

Je ontvangt een Windows applicatie op maat. Windows applicaties worden ontwikkeld voor desktop PC en servers. Wij ontwikkelen Windows applicaties op basis van het MVVM patroon. Samen met jou denken wij na en ontwerpen wij een Windows applicatie die past bij jouw wensen en jouw bedrijf.


Wat is Model View ViewModel (MVVM)

MVVM is een ontwerppatroon voor software ontwikkelaars. Door gebruik te maken van het MVVM patroon blijft de structuur van een applicatie goed leesbaar voor derden. Ontwikkelaars kunnen op deze manier projecten van andere ontwikkelaars eenvoudiger overnemen. Complexe applicaties blijven transparant. Het gebruik van het MVVM patroon deelt het ontwerp van een applicatie op in drie eenheden met verschillende verantwoordelijkheden: datamodel (Model), datapresentatie (View) en applicatielogica (ViewModel). Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code.


Wat betekent een Windows applicatie voor jou?

Het gebruik van Windows biedt een basis voor een gedegen en toekomstbestendige applicatie. Met behulp van Windows krijg je meer geavanceerdere applicaties dan wanneer je webapplicaties of mobiele applicaties toepast. Bij ons ontvang je altijd een Windows applicatie op maat. Samen met jou denken wij na en ontwerpen wij een Windows applicatie die past bij jouw wensen en jouw bedrijf. Je nieuwe Windows applicatie wordt voorzien van de laatste moderne technieken en uitstraling.


Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.

Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier