Over DIGIBILITIES

Wat je over ons moet weten


Vernieuwende applicaties leveren en het proces eenvoudig maken voor de klant, dat is wat wij voor onze klanten willen doen. Daarnaast streven wij naar applicaties die vriendelijk zijn voor gebruikers en beheerders. Bij DIGIBILITIES krijg je geen ingewikkeld technisch verhaal, je krijgt een werkende applicatie, die aansluit bij jouw wensen.


Onze grootste kracht is onze proactieve houding. Door onze heldere communicatie, weet je wat je van ons kunt verwachten en kunnen wij jouw wensen ook zo secuur mogelijk vertalen naar een goede applicatie.De voordelen van DIGIBILITIES:

Wanneer je kiest om een applicatie te laten bouwen door DIGIBILITIES, dan kies je voor de volgende voordelen van ons bedrijf:

Wij laten de applicatie niet in het buitenland ontwikkelen, omdat wij hoge eisen stellen aan onze ontwikkelaars. Hierdoor kunnen wij snelle schakeling en goede communicatie garanderen.

Wij vermoeien niet met technische details

Wij maken het proces eenvoudig

Wij bieden een compleet aanbod van diensten

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in applicatie ontwikkeling. Hierdoor weten wij alle ins-en-outs en kunnen wij je gedegen adviseren.

Onze kennis gaat verder dan techniek. Wij kunnen je ondersteunen bij zoekmachine optimalisatie (SEO), gebruikersvriendelijke en toegankelijke websites (website usability en accessibility) en online marketing activiteiten zoals content curation, content marketing en social media campagnes.Kom in contact met ons

Bel ons via: 050 - 211 00 55

Of mail ons via: info@digibilities.nl


DIGIBILITIES is opgericht in 2001. Wij zijn gevestigd aan de Peizerweg 97, 9727 AJ te GRONINGEN. Onze Kamer van Koophandel is 01099333.Een foto van Dmitri Luchtmeijer

Heb je liever persoonlijk contact?

Neem contact op met Dmitri Luchtmeijer via 050 - 211 00 55. Dmitri luistert naar jouw wensen en adviseert je verder. Dmitri heeft meer dan 20 jaar ervaring in IT en weet de beste oplossing voor jouw bedrijf.
Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier