Laravel applicatie ontwikkeling

Wij ontwikkelen Laravel webapplicaties op maatWat is Laravel?

Laravel is een open source framework voor de ontwikkeling van webapplicaties. Het Laravel framework is gebasseerd op het MVC patroon en wordt toegepast in combinatie met PHP.

Man maakt een software ontwikkelplan


Wat is Model View Controller (MVC)

MVC is een ontwerppatroon voor software ontwikkelaars. Door gebruik te maken van het MVC patroon blijft de structuur van een webapplicatie goed leesbaar voor derden. Ontwikkelaars kunnen op deze manier projecten van andere ontwikkelaars eenvoudiger overnemen. Complexe applicaties blijven transparant. Het gebruik van het MVC patroon deelt het ontwerp van een applicatie op in drie eenheden met verschillende verantwoordelijkheden: datamodel (Model), datapresentatie (View) en applicatielogica (Controller). Het scheiden van deze verantwoordelijkheden bevordert de leesbaarheid en herbruikbaarheid van code.


Wat betekent Laravel voor jou?

Het gebruik van Laravel biedt een basis voor een gedegen en toekomstbestendige webapplicatie. Met behulp van Laravel worden functionaliteiten sneller in je webapplicatie gebouwd en kunnen onverhoopte bugs sneller worden opgelost. Bij ons ontvang je altijd een Laravel webapplicatie op maat. Samen met jou denken wij na en ontwerpen wij een Laravel webapplicatie die past bij jouw wensen en jouw bedrijf. Je nieuwe Laravel webapplicatie wordt voorzien van de laatste moderne technieken en uitstraling. De uitstraling is op basis van jouw bedrijfslogo en huisstijl.

Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.

Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier