.NET Programmeur

Wij ademen .NET en houden van code


Wij ontwikkelen applicaties in .NET voor verschillende branches. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een oplossing die past bij jouw wensen en jouw onderneming


Wat doet een .NET programmeur voor jou?

.NET is een ontwikkel-framework van Microsoft. .NET wordt meestal gebruikt in combinatie met de programmeertaal C# (lees c-sharp). Met het .NET framework worden applicaties voor zowel web als desktop ontwikkeld. Het voordeel van .NET zijn de mogelijkheden en robuustheid waarmee je een applicaties maakt. Een .NET programmeur is een technisch specialist die webapplicaties en desktop applicaties voor het .NET framework ontwikkelt.


Wij zijn .NET programmeurs

Wij ontwikkelen heldere applicaties in .NET. Afgelopen 10 jaar hebben wij diverse .NET projecten ontwikkelt en opgeleverd. Onze applicaties werken intuïtief, snel en stabiel. Daarmee werkt jouw organisatie onder andere in de Cloud. .NET applicaties die wij maken zorgen voor tijdbesparingen, kostenbesparingen en meer efficiëntie.


Meer over het .NET framework

Wil je meer weten over een applicatie voor het .NET framework? Voor .NET maken wij oplossingen die passen bij jou. Lees meer over .NET applicatie ontwikkeling.


Ben je geïnteresseerd in een .NET oplossing? Neem dan contact met ons op via 050 - 211 00 55.

Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.

Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier