Delphi Programmeur

Wij ademen Delphi en houden van code


Wij ontwikkelen applicaties in Delphi voor Microsoft Windows. Met onze kennis en ervaring zorgen wij voor een oplossing die past bij jouw wensen en jouw onderneming.


Wat doet een Delphi programmeur voor jou?

Delphi is een veel gebruikte programmeertaal voor Windows applicaties. Het voordeel van Delphi is de snelheid waarmee je een Windows applicatie ontwikkelt. Een Delphi programmeur is een technisch specialist die applicaties in Delphi ontwikkelt.


Wij zijn Delphi programmeurs

Wij ontwikkelen gebruikersvriendelijke Windows applicaties in Delphi. Afgelopen 20 jaar hebben wij diverse Windows applicaties ontwikkelt en opgeleverd. Met een Windows applicatie werken gebruikers fijner en sneller op het Windows platform. Onze applicaties werken intuïtief, snel en stabiel. Windows applicaties die wij maken in Delphi zorgen voor tijdbesparingen, kostenbesparingen en meer efficiëntie.


Delphi en Windows

Wil je meer weten over een applicatie voor Windows? Voor Windows maken wij oplossingen die passen bij jou. Lees meer over Windows applicatie ontwikkeling.


Delphi voor mobiele applicaties en webapplicaties

Tegenwoordig is Delphi veel meer dan alleen een programmeertaal voor de ontwikkeling van Windows applicaties. Met Delphi ontwikkel je ook webapplicaties en mobiele applicaties voor iOS en Android.Voorbeelden van Delphi applicaties

Onze eigen producten ontwikkelen wij in Delphi. Mooie voorbeelden zijn Neosense, Neodocx en Sosueme. Wij combineren technieken om tot geweldige software te komen.


Ben je geïnteresseerd in een Delphi oplossing? Neem dan contact met ons op via 050 - 211 00 55.

Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.

Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier