Oplossingen

Automatiseer je bedrijf, bespaar kosten en tijd


Webapplicatie ontwikkeling

Wij ontwikkelen duidelijke webapplicaties. Vanaf iedere werkplek kunnen medewerkers inloggen via een webbrowser en direct aan de slag gaan. Onze webapplicaties werken intuïtief, snel en stabiel. Daarmee werkt je organisatie in de Cloud.


.NET applicaties

Laravel applicaties


Lees meer over webapplicatie ontwikkeling
Mobiele applicatie ontwikkeling

De uitstraling en het imago van jouw organisatie zijn het uitgangspunt voor de mobiele app die wij voor jou ontwikkelen. Je wensen vertalen wij naar een heldere, gebruiksvriendelijke en compatibele mobiele app op basis van de juiste techniek. Een succesvolle mobiele app is gericht op jou en op jouw klant.


Android applicatie

iOS applicatie


Lees meer over mobiele applicatie ontwikkeling
Desktop applicatie ontwikkeling

Wij ontwikkelen desktop applicatie software dat past bij de werkwijze en wensen van jouw onderneming. Je wensen vertalen wij naar eenvoudige, begrijpelijke en vooral gebruikersvriendelijke software. Met deze software werk je effici├źnter, optimaliseert je je bedrijfsprocessen en bereik je beter jouw doelen.


Windows applicatie

OS X applicatie


Lees meer over desktop applicatie ontwikkeling
Content Management Software


De content management software dat wij leveren is Neosense. Content tot leven brengen is waar het bij Neosense om gaat. Plaats pakkende teksten, helder opgemaakte tabellen, frisse afbeeldingen en inspirerende video's op je website of weblog, en dat zonder gedoe. Het resultaat wordt automatisch gepresenteerd in een flexibel ontwerp voor PC, Mac's, mobiele telefoons en tablets.


Lees meer over de content management software - Neosense
Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.

Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier