WhatsApp Management Software

Meer doen met je WhatsApp chatgeschiedenis


Wij ontwikkelen social management software voor WhatsApp. Met onze software analyseer je de chatgeschiedenis van WhatsApp en krijg je meer inzicht in wie wanneer en wat gezegd heeft.

Social Management Software - Sosueme

Onze social management software is Sosueme. Sosueme heeft als doel om meer inzage te krijgen in WhatsApp chatberichten. Met Sosueme maak je sorteringen, trek je vergelijkingen en maak je filters. Het resultaat exporteer je naar Excel en Word.Voor wie is Sosueme?

Sosueme is voor ieder bedrijf, instelling of individu dat WhatsApp chatgeschiedenis wil analyseren. Van oorsprong is Sosueme geschreven voor juridische geschillen. Wanneer je onverhoopt in een geschil komt met een derde partij, dan biedt Sosueme de oplossing om helder te krijgen wie wanneer en wat gezegd heeft.Ben je geïnteresseerd in de Sosueme oplossing? Neem dan contact met ons op via 050 - 211 00 55 of kijk op de website van Sosueme.

Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.

Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier