Software ontwikkeling Groningen

Automatiseer je bedrijf, bespaar kosten en tijdWij ontwikkelen applicaties voor het MKB. Applicaties die zorgen voor tijdbesparingen, kostenbesparingen en meer efficiëntie. Onze applicaties zijn geschikt voor desktop, mobiel en het web.


Software voor het Web

Wij ontwikkelen duidelijke webapplicaties. Vanaf iedere werkplek kunnen medewerkers inloggen via een webbrowser en direct aan de slag gaan. Onze webapplicaties werken intuïtief, snel en stabiel. Daarmee werkt jouw organisatie in de cloud.


Software voor Windows en Mac OS X

Wij ontwikkelen desktop software dat past bij de werkwijze en wensen van jouw onderneming. Jouw wensen vertalen wij naar eenvoudige, begrijpelijke en vooral gebruikersvriendelijke software. Met deze software werk je efficiënter, optimaliseer je jouw bedrijfsprocessen en bereik je beter jouw doelen.


Software voor iOS (iPhone/iPad) en Android

De uitstraling en het imago van jouw organisatie zijn het uitgangspunt voor de mobiele app die wij voor jou ontwikkelen. Jouw wensen vertalen wij naar een heldere, gebruiksvriendelijke en compatibele mobiele app op basis van de juiste techniek. Een succesvolle mobiele app is gericht op jou en op jouw klant.


Ruime keuze uit technieken

Wij maken jouw applicatie met de juiste techniek

.NET C# & MS-SQL

Microsoft .NET


Microsoft SQL Server

C/C++ & Delphi

EmbarcaderoDevExpress

PHP & MySQL


Laravel


MySQL


Windows

Microsoft Windows

Mac OS X

Apple Mac OS X

Android & iOS

Android


Apple iOS

Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.

Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier