Software ontwikkeling Friesland

Samen met u ontwikkelen wij software voor desktop, mobiel en web
Software voor Windows en Mac OS X

Wij ontwikkelen desktop software dat past bij de werkwijze en wensen van uw onderneming. Uw wensen vertalen wij naar eenvoudige, begrijpelijke en vooral gebruikersvriendelijke software. Met deze software werkt u effici├źnter, optimaliseert u uw bedrijfsprocessen en bereikt u beter uw doelen.
Software voor iOS (iPhone/iPad), Android en Windows Phone

De uitstraling en het imago van uw organisatie zijn het uitgangspunt voor de mobiele app die wij voor u ontwikkelen. Uw wensen vertalen wij naar een heldere, gebruiksvriendelijke en compatibele mobiele app op basis van de juiste techniek. Een succesvolle mobiele app is gericht op u en op uw klant.
Software voor het internet

Wij ontwikkelen duidelijke webapplicaties. Vanaf iedere werkplek kunnen medewerkers inloggen via een webbrowser en direct aan de slag gaan. Onze webapplicaties werken intuïtief, snel en stabiel. Daarmee werkt uw organisatie in de cloud.
Portfolio software ontwikkeling

Software ontwikkeling voor desktop, server, mobiel en web


Windows 8 applicatiesVoor diverse opdrachtgevers hebben wij software voor Windows 8 en 8.1 ontwikkeld. De Windows 8 tegelinterface, ook wel Metro of Modern UI genoemd, biedt onze opdrachtgevers moderne en gebruiksvriendelijke software


Web scrapingVoor diverse opdrachtgevers hebben wij websites geanalyseerd en de content gearchiveerd. De wens van onze opdrachtgevers is voornamelijk het downloaden van adressen, nieuws en vaktechnisch content, en deze converteren naar Excel, XML, database of andere bronnen.


Acceptgiro opmakenDe applicatie importeert spreadsheet documenten waarna kolommen handmatig gekoppeld kunnen worden. Er worden nieuwe lijsten met gironummers gegenereerd. Het resultaat wordt gekoppeld aan Microsoft Word zodat er een mail-merge kan plaatsvinden. De Microsoft Word-bestanden worden uiteindelijk op een sjabloon voor acceptgiro's afgedrukt.


Sneltoetsen geheugensteunMet de applicatie kunnen gebruikers op eenvoudige wijze informatie over sneltoetsen raadplegen en deze direct in de praktijk brengen. De gebruiker kan met een simpele toetsencombinatie de applicatie weergeven en verbergen. De applicatie geeft een overzicht van sneltoetsen en geeft praktische tips voor alledaagse handelingen.


Adobe InDesign scriptingDe opdracht was het automatiseren van taken binnen Adobe InDesign. De geautomatiseerde taken moesten de adressen uit de database verwerken en opmaken tot een adressengids. Uiteindelijk moest de adressengids klaar zijn om te drukken


Web applicatie op de desktopDe opdrachtgever had de wens om zijn eigen web applicatie naar de desktop van de klant te brengen. Daarmee kunnen klanten met een Microsoft Windows of Apple OS X computer kunnen met de desktop applicatie sneller en eenvoudiger foto's uploaden en bestellen.Wilt u een persoonlijk gesprek of advies?

Onze experts staan tot uw beschikkingDmitri Luchtmeijer

Software ontwikkeling Friesland


Dmitri Luchtmeijer heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van software ontwikkeling. Zijn ruime kennis en ervaring helpen u bij de ontwikkeling van oplossingsgerichte software.Neem contact op met Dmitri Luchtmeijer via 050 - 211 00 55
of zend een bericht via onderstaand formulier.

Vragen, demo of offerte?