Software ontwikkelen voor Windows 8

Verbeter en upgrade uw huidige Windows softwareSoftware ontwikkelen voor Windows 81. Kantoorsoftware

Breid de mogelijkheden van uw kantoorsoftware uit of ontwikkel kantoorsoftware op maat naar uw wensen.

2. Conversie en migratie

Converteer data naar andere bestandsformaten of opslagmethoden. Converteer data naar een database of migreer data naar aan andere opslagmethode.

3. Automatisering software pakketten

Door automatisering van handelingen binnen Microsoft Office en Adobe Indesign, ontstaat een hogere efficiƫntie en een lagere foutgevoeligheid.

4. Systeemkoppelingen

Verbind meerdere systemen met elkaar om processen te optimaliseren.

5. Rapportages en meetresultaten

Haal meer informatie uit uw data. Met Windows 8 software genereert u rapportages en meetresultaten voor meer inzage in processen.

6. Verbeter en upgrade uw huidige Windows software

Verbeter uw huidige Windows software en upgrade uw software naar Windows 8. Uw huidige Windows software wordt efficiƫnter en moderner.
Portfolio software ontwikkeling

Software ontwikkeling voor desktop, server, mobiel en web


Windows 8 applicatiesVoor diverse opdrachtgevers hebben wij software voor Windows 8 en 8.1 ontwikkeld. De Windows 8 tegelinterface, ook wel Metro of Modern UI genoemd, biedt onze opdrachtgevers moderne en gebruiksvriendelijke software


Web scrapingVoor diverse opdrachtgevers hebben wij websites geanalyseerd en de content gearchiveerd. De wens van onze opdrachtgevers is voornamelijk het downloaden van adressen, nieuws en vaktechnisch content, en deze converteren naar Excel, XML, database of andere bronnen.


Acceptgiro opmakenDe applicatie importeert spreadsheet documenten waarna kolommen handmatig gekoppeld kunnen worden. Er worden nieuwe lijsten met gironummers gegenereerd. Het resultaat wordt gekoppeld aan Microsoft Word zodat er een mail-merge kan plaatsvinden. De Microsoft Word-bestanden worden uiteindelijk op een sjabloon voor acceptgiro's afgedrukt.


Sneltoetsen geheugensteunMet de applicatie kunnen gebruikers op eenvoudige wijze informatie over sneltoetsen raadplegen en deze direct in de praktijk brengen. De gebruiker kan met een simpele toetsencombinatie de applicatie weergeven en verbergen. De applicatie geeft een overzicht van sneltoetsen en geeft praktische tips voor alledaagse handelingen.


Adobe InDesign scriptingDe opdracht was het automatiseren van taken binnen Adobe InDesign. De geautomatiseerde taken moesten de adressen uit de database verwerken en opmaken tot een adressengids. Uiteindelijk moest de adressengids klaar zijn om te drukken


Web applicatie op de desktopDe opdrachtgever had de wens om zijn eigen web applicatie naar de desktop van de klant te brengen. Daarmee kunnen klanten met een Microsoft Windows of Apple OS X computer kunnen met de desktop applicatie sneller en eenvoudiger foto's uploaden en bestellen.Wilt u een persoonlijk gesprek of advies?

Onze experts staan tot uw beschikkingDmitri Luchtmeijer

Software ontwikkelen voor Windows 8


Dmitri Luchtmeijer heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van software ontwikkeling voor Windows. Zijn ruime kennis en ervaring helpen u bij de ontwikkeling van oplossingsgerichte software voor Windows 8.Neem contact op met Dmitri Luchtmeijer via 050 - 211 00 55
of zend een bericht via onderstaand formulier.

Vragen, demo of offerte?