WhatsApp berichten doorzoeken, ordenen en exporteren


WhatsApp is een geweldige mobiele applicatie en dienst waarmee je eenvoudig communiceert met iedereen die je maar wilt. Maar met veel berichten die via Whatsapp worden uitgewisseld, gaat nuttige informatie snel verloren. Sosueme helpt je snel de informatie te vinden die je nodig hebt.

Herken je een van deze scenario's?

Je bent zelfstandig ondernemer of consultant die klantgesprekken wil bijhouden.

Of je runt de klantenservice via Whatsapp en wil alle klachten en vragen van klanten verzamelen in een uitgebreid rapport.

Misschien ben je leraar en zou het handig zijn om alle vragen van studenten over het komende examen in één document te hebben.

Of misschien bevind je jezelf in een juridische situatie, waarin je een duidelijk overzicht nog hebt van wie wat heeft gezegd wat nuttig zou zijn voor het opbouwen van jouw verdediging.


Wat je rol of scenario ook is, Sosueme kan je helpen jouw WhatsApp-berichten om te zetten in bruikbare data. Het verwerken van jouw WhatsApp-gegevens was nog nooit zo eenvoudig!


Gebruik Sosueme om je WhatsApp-berichten te doorzoeken, te ordenen en te exporterenVind, organiseer en gebruik wat je nodig hebt

De krachtige functies van Sosueme helpen je berichten om te zetten in bruikbare data


Importeer en beheer een onbeperkte aantal chats

Met Sosueme importeer je een onbeperkt aantal WhatsApp-chats. Met deze functie beheer je meerdere chats, doorzoek, filter en organiseer je chats in slechts één applicatie.
Snel en gemakkelijk zoeken

Sosueme biedt de mogelijkheid om berichten snel en realtime te doorzoeken. Sosueme helpt je om specifieke woorden en zinnen te vinden in je WhatsApp-chatgeschiedenis.
Aangepaste filters maken

Met Sosueme maak je aangepaste filters voor jouw specifieke behoeften. Deze op maat gemaakte filters kunnen worden opgeslagen als views. Je kunt een onbeperkt aantal views aanmaken op basis van index, datum, tijd, datum & tijd en auteur.
Exporteer je WhatsApp-data voor verder gebruik

Transformeer je WhatsApp-berichten in bruikbare data door geselecteerde berichten te exporteren naar Microsoft Excel of Word. Met deze functionaliteit gebruik je relevante WhatsApp-gegevens verder voor vergaderingen, rapporten of andere doeleinden.
Houd je WhatsApp-gegevens privé en veilig

Sosueme is ontworpen als een lokale Windows-desktoptoepassing waarin je jouw eigen WhatsApp-data importeert. Dit zorgt ervoor dat je WhatsApp-data net zo privé en veilig zijn als alle andere data die je hebt opgeslagen. Het niveau van privacy en beveiliging wordt dus bepaald door je eigen privacy-instellingen.
Bekijk alle functies

De krachtige functies van Sosueme helpen je berichten om te zetten in bruikbare gegevens. Lees meer over Sosueme-functies.Gratis zelf proberen?

Download de gratis 14 dagen proefversie om Sosueme voor WhatsApp te proberen.

Ga naar de pagina om Sosueme voor WhatsApp te downloaden.WhatsApp-chatberichten exporteren vanaf je mobiele telefoon?

Ben je op zoek naar informatie om WhatsApp-chatberichten te exporteren vanaf je mobiele telefoon? Lees meer over het exporteren van WhatsApp-chatberichten voor je mobiele telefoon.


Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.
Gearchiveerd in de categorieën: mobiele apps, software development, desktop apps

Voorzien van de labels: mobiel, tablet, smartphone, sosueme, whatsapp


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier