Neosense, de eerste stap naar succes


Afgelopen vrijdag was voor ons een bijzondere dag. Na 1.500 dagen van ontwikkeling, meer dan 75 miljoen regels aan code en talloze brainstormsessies en voorbereidingen, hebben wij onze droom waargemaakt: de release van Neosense RE. Vanuit één systeem de content van je website en weblog beheren en vermarkten, eenvoudig en snel.


De 6 regels tot succes

In januari van dit jaar kon je in mijn weblogbericht 'Laat je inspireren door deze 6 regels tot succes' lezen over de inspirerende speech van Arnold Schwarzenegger en zijn 6 regels tot succes. Succes zit in de kleine dingen en het kost soms veel tijd en energie om zelfs maar een klein beetje succes te behalen.De zes regels van Schwarzenegger zijn:


1.Vertrouw op jezelf

2.Denk 'out of the box'

3.Durf te falen

4.Laat je niet afleiden door anderen

5.Werk hard

6.Deel je succes


Wij hebben ons laten inspireren!

In het weblogbericht vertelde ik in het kort waar wij mee bezig zijn. Ik schreef toen:


Onze ambities en dromen

Ook wij zijn dagelijks bezig met onze ambities en dromen. Onze grootste ambitie is om ons Content Marketing Systeem 'Neosense' wereldwijd te delen. Neosense is een software-oplossing voor o.a. websites, weblogs en social media. Met een omvang van bijna 80 miljoen regels aan code en 10 jaar denken, ontwerpen en ontwikkelen is dit ons meest ambitieuze project...


Wat is Neosense?

Wat is Neosense en wat kan je ermee? Laten we beginnen om te beschrijven hoe het voelt als je op het punt staat om Neosense te gebruiken.


“A faint smile appears on your face as you focus on your computer screen. Then it all starts. Thoughts, feelings, concepts take shape. Your heart begins to beat faster and you sense excitement taking hold of you. Then, subconsciously your fingers find their way to the keyboard and your hand randomly controls the mouse. Everything in heart and mind is transformed into words, images and film. Now you sense your heart pounding in your head as stories move across your screen to be absorbed by your website or blog. A sigh of satisfaction later you let go to view the result of your imagination.“


Neosense brings content to life.Content tot leven brengen is waar het bij Neosense om gaat. Plaats pakkende teksten, helder opgemaakte tabellen, frisse afbeeldingen en inspirerende video's op je website of weblog, en dat zonder gedoe. Het resultaat wordt automatisch gepresenteerd in een responsive design voor desktop computers en mobiele apparaten.


Laat je inspireren door andere websites en webapplicaties door gebruik te maken van de zogenoemde kanalen binnen Neosense. Op eenvoudige wijze koppel je Neosense aan websites als Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ of maak je gebruik van de ingebouwde RSS reader om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op jouw vakgebied.Neosense RE mogelijkheden

'Rich content' zoals afbeeldingen, video's, tabellen, tekstopmaak en web fonts

Cloud beschikbaarheid

Meertaligheid

Webformulieren

Slimme afbeelding afhandeling

Ondersteuning van professionele grafische bestandsformaten als TIFF en PSD

Afbeeldingbewerker

Afbeeldingen- en documentenbeheer

Galerijen

Weblog

Weblogreactiebeheer

Weblog taxonomy

Mogelijkheden tot het verbinden met online tools als Open Graph en Gravatar

Taakplanning van pagina's

Mogelijkheid tot verbinding met andere software als Social Media, e-commerc en e-marketing

Mogelijkheid tot plaatsen van berichten, weblog berichten en webpagina's op Social Media

RSS Reader

Ontwikkeld voor HTML5, CSS3, Javascript, PHP5 en MySQL5

Ondersteuning voor frameworks als Bootstrap 3 en jQuery


Lees meer over de mogelijkheden van NeosenseNieuwe website getneosense.com

Voor de release van ons nieuwe product hebben wij een speciale website ontwikkeld. Op de website 'getneosense.com' lees je alles over de mogelijkheden en vind je een weblog en community. Via de weblog informeren wij je over de laatste ontwikkelingen en geven wij tips en advies. De community biedt de mogelijkheid tot discussie, stellen van vragen, het downloaden van een Neosense demonstratie versie en het kopen van een Neosense licentie. Heb je interesse in Neosense? Bezoek dan de Neosense website.Probeer Neosense zelf!

Ben je benieuwd waarom wij zo enthousiast zijn? Probeer de Neosense demonstratie zelf en ervaar wat Content Marketing is. Bezoek getneosense.com en download je persoonlijke demonstratieversie van Neosense.Over dit weblogbericht

Dit weblogbericht is gebaseerd op ons weblogbericht 'Thank you for Neosense' op getneosense.com. Hierin spreken wij onze dank uit en vertellen wij over het ontstaan en de toekomst van Neosense.Welke dromen heb jij?

Waar droom jij van? Heb jij je dromen waargemaakt of ben je nog met de verwezenlijking ervan bezig? Heb je hierbij hulp nodig? Of heb je vragen en interesse in Neosense? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee.


Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.
Gearchiveerd in de categorieën: nieuws, content marketing

Voorzien van de labels: neosense, windows, content, marketing, social media


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier