Microsoft heeft een nieuwe CEO


Je bent vast en zeker bekend met Microsoft en de oprichter Bill Gates. Misschien ben je minder bekend met Steve Ballmer, de opvolger van Bill Gates. Steve Ballmer heeft vorig jaar aangekondigd te stoppen als CEO van Microsoft en geeft het stokje door aan een nieuwe leider.


Na maanden van speculatie heeft Microsoft een nieuwe CEO gekozen. De keuze is gevallen op Satya Nadella. Sinds 1992 is Satya Nadella werkzaam bij Microsoft waar hij een specialist is op het gebied van Cloud en Enterprise software. Hij is onder andere verantwoordelijk voor de clouddienst Azure en was nauw betrokken bij Microsoft's zoekmachine Bing.


Interview met Satya Nadella

Interview met Satya Nadella over zijn nieuwe functie als CEO van MicrosoftOver Steve Ballmer

Steve Ballmer kondigde zijn vertrek in augustus vorig jaar aan. Sinds 1980 is Ballmer werkzaam bij Microsoft en in 2000 volgde hij Bill Gates op als CEO van Microsoft. Op dinsdag 4 februari 2014 is Ballmer definitief afgetreden als CEO en heeft hij Microsoft verlaten.
Het succes van Steve Ballmer

Iedereen die durft te ondernemen en pionieren zal succes behalen en fouten maken. Het grootste succes van Steve Ballmer is de samenwerking die hij tot stand bracht tussen Microsoft en IBM. Door deze samenwerking is Microsoft groot geworden. Onderstaand tref je meer grote successen van Steve Ballmer aan.


1. Steve Ballmer en Bill Gates overtuigen IBM om het Windows besturingssysteem te gebruiken. Microsoft ondertekent een cruciale deal met IBM.

2. Steve Ballmer onthult de Xbox 360 waarvan meer dan 100 miljoen apparaten zijn verkocht

3. Steve Ballmer lanceert het Windows XP besturingssysteem

4. Steve Ballmer maakte een strategische keuze om een partnerschap met Nokia aan te gaan voor de stimulering van de Windows Phone

5. Steve Ballmer lanceert het Windows 8 besturingssysteem en de Surface tablet

6. Ten tijde dat Steve Ballmer CEO is van Microsoft, heeft Microsoft ongeveer 150 bedrijven overgenomen waaronder Skype en YammerSteve Ballmer verwelkomt Satya Nadella

Steve Ballmer verwelkomt Satya Nadella, de nieuwe CEO van Microsoft


Toekomstplannen van de nieuwe Microsoft CEO

Wat kunnen we verwachten van de nieuwe Microsoft CEO? Helaas is daar nog geen antwoord op te geven. Satya Nadella is een specialist in Cloud en Enterprise software. Wij verwachten grote uitbreidingen van de Microsoft clouddiensten. Nadella is een Microsoft veteraan, grootse veranderingen op de korte termijn blijven waarschijnlijk uit. Dit betekent niet dat Microsoft zal stilstaan. Zowel de online diensten van Microsoft als Windows 8 voor desktops en mobiele apparaten zitten in de lift. Microsoft zal er alles aan doen om deze diensten en het nieuwe besturingssysteem tot een succes te maken.Windows software ontwikkelen?

Heb je interesse in het ontwikkelen van software voor Microsoft Windows desktops, servers of mobiele telefoons? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij hebben 20 jaar software ontwikkelervaring en denken graag met je mee over een passende oplossing.


Persoonlijk advies en begeleiding

Je wordt door ons begeleid vanaf het moment dat je klant bent. Wij adviseren je tijdens het ontwikkelen van jouw nieuwe applicatie, zodat jouw bedrijf beter wordt geautomatiseerd.Andere specifieke wensen?

Heb je wensen die afwijken van de norm? Leuk! Wij leveren maatwerk en zijn creatief. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij denken met jou mee. Neem contact met ons op via 050 - 211 00 55.
Gearchiveerd in de categorie: nieuws

Voorzien van de labels: video, microsoft, windows


Adres:
Peizerweg 97
9727 AJ GRONINGEN

Telefoon en e-mail:
Telefoon: 050 - 211 00 55
E-mail: info@digibilities.nl

Vragen, demo of offerte?
Bel 050 - 211 00 55 of vul onderstaand formulier